/ - DPS
02/06/2023 u 14:28 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Eraković: DPS pokreće inicijativu za smjenu Vraneša

Pedsjednik Opštine Pljevlja Dario Vraneš uputio je zahtjev svim direktorima opštinskih javnih ustanova i preduzeća, da na zgradama hitno istaknu trobojke

Član predsjedništva i poslanik DPS-a Jevto Eraković kazao je da će ta partija pokrenuti hitnu inicijativu za smjenu predsjednika Opštine Pljevlja Daria Vraneša. 

- Zbog skandaloznog postupka predsjednika Opštine Pljevlja Daria Vraneša, koji je javno saopštio da ne poštuje državu Crnu Goru i naše državne praznike, poručujući, zapravo, da Pljevlja ne pripadaju Crnoj Gori, pokrenućemo hitnu inicijativu za njegovu smjenu - naveo je Eraković na Tviter-u.



Podsjećamo, pedsjednik Opštine Pljevlja Dario Vraneš uputio je zahtjev svim direktorima opštinskih javnih ustanova i preduzeća, da na zgradama hitno istaknu trobojke.

- Prema članu 11 Zakona o izboru, upotrebi i javnom isticanju nacionalnih simbola, nalažem vam da po najhitnijem postupku istaknete zastavu srpskog naroda - trobojku na zgradama uprava vaših ustanova i preduzeća - navodi se u zahtjevu Vraneša.

SDP podnosi krivičnu prijavu protiv Vraneša

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 17:28