Jevto Eraković / - DPS
20/12/2022 u 11:45 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Eraković: Pobijedićemo zato što volimo i branimo svoju kuću

I kad nas je bilo 50 i sad, kada nas je na hiljade, mi znamo svoj put - ka Evropi, boljem životu, poštujući druge i cijeneći sebe, kazao je Janović

Potpredsjednik i poslanik Demokratske partije socijalista Jevto Eraković pozvao je na mirne proteste u organizaciji Pokreta "Ima nas". Demonstracije počinju večeras u 19 časova.

- Mirno, dostojanstveno, porodično, složno, u što većem broju, večeras ispred Skupštine. Pobijedićemo zato što podržavamo prave ideje i zato što volimo i branimo svoju kuću! IMA NAS za pobjedu evropske Crne Gore!

Na proteste je pozvao i poslanik DPS-a Nikola Janović.

- I kad nas je bilo 50 i sad, kada nas je na hiljade, mi znamo svoj put - ka Evropi, boljem životu, poštujući druge i cijeneći sebe. Vidimo se na našem mjestu, veceras 19 časova - kazao je Janović.

Potpredsjednik i gradonačelnik Poggorice Ivan Vuković pozvao je na večerašnji skup svakog kome je na srcu Crna Gora.

- Svako kome je Crna Gora na srcu, ko baštini vrijednosti građanskog društva, ko želi da naša država bude prva naredna članica EU, ko želi sigurnu budućnost za generacije koje dolaze, dužan je dići glas protiv destrukcije vladajuće većine. Vidimo se večeras. IMA NAS - kazao je Vuković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. maj 2024 03:44