Eraković / Foto: DPS, Arhiva
16/10/2022 u 16:43 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Eraković za Abazovića kaže da je propali premijer: Što strepiš, ako radiš sve kako treba?

Priča sa krađom cigareta i skretanjem kamiona očito je mnogo veća i ozbiljnija nego što se s početka činilo, ocijenio je Eraković

Poslanik DPS-a Jevto Eraković kazao je za premijera u tehničkom mandatu Dritana Abazovića da je propali premijer, koji sam kreira "medijske ‘’afere’’, pa ukazuje na to kako je možda prisluškivan.

Saopštenje Erakovića prenosimo u cjelosti: 

Već smo prije neki dan jasno utvrdili da su Abazovićev problem sinteza paranoje i straha, što se često dešava u momentima kada autokrate spoznaju da gube vlast i kredibilitet. No, zanimljivo je, zapravo, da Abazović očito strijepi od nečega.

Čemu strepnja brate Abaze, ako si sve radio kako treba? Neće valjda biti da bi mogao postojati neki inkriminišući sadržaj?

Jasno je savim čega se Abazović pribojava. Priča sa krađom cigareta i skretanjem kamiona očito je mnogo veća i ozbiljnija nego što se s početka činilo.

Zato već danima gubi konce – fabrikuje ‘’afere’’ tamo gdje ih nema, otpušta rukovodioce bezbjednosnog sektora u jeku njihovih najvećih akcija, a sada putem podobnih medija, u maniru tabloida iz regiona, paranoično obznanjuje da je ‘’prisluškivan’’.

Ali, proći će i taj pokušaj kao i onaj neslavni sa fotografijom predsjednika Đukanovića iz 1996. godine.

Neće ništa od toga Abazoviću pomoći da ublaži odgovornost svojih funkcionera u priči koja bi na koncu mogla voditi i do njega samog.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 12:57