/ - Слободан Филиповић
16/11/2021 u 14:52 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Филиповић: Ангажовање Добросављевића на рачун грађана најскупље ће коштати државне интересе

Ова Влада ускоро ће бити прошлост, сматра он

Слободан Филиповић, члан Извршног одбора ДПС Црне Горе, саопоштио је да владајућа већина недвосмислено наставља да ради о глави Црној Гори кроз, "сад већ устаљену праксу, ухљебљења оних који су се освједочили као негатори наше суверене државе, доказује и најновији примјер ангажовања Владимира Добросављевића у Аеродромима Црне Горе". 

- Чини се да је српског историчара, осим што је и дугогодишњи савјетник Андрије Мандића и Нове српске демократије, за посао препоручила и чињеница да је, гостујући у једној емисији, истакао да је попис становништва у Црној Гори примарни национални задатак који треба да буде осмишљен и спроведен из Београда?!  Све ово указује на то да је на дјелу покушај умртвљења Аеродрома Црне Горе и стављања њихових ресурса под надлежност Србије. Убацање Добросављевића у систем једне од најважнијих фирми у Црној Гори није ништа друго до трасирање пута да именовани заједно са својим шовинистичко-фашистичко настројеним кумом Чедомиром Антићем ради на сатирању свега онога што је значајно овој држави- навео је он.

Зато, како каже, " неће нас изненадити да актуелна власт планира да неким сличним запошљавањем на рачун грађана Црне Горе награди и Александра Раковића за континуирано вријеђање Црногораца и отворено позивање на њихово етничко чишћење".

- Ова Влада Црне Горе ускоро ће бити прошлост, а виновници тајних ангажовања нека буду спремни да сносе одговорност за издају државних интереса која траје готово 12 мјесеци- сматра он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 03:22