/ Слободан Филиповић
15/08/2021 u 14:25 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Филиповић: Биљежимо раст новообољелих, a власт побројава туристе по националној основи

И то довољно говори и о њиховом схватању ситуације и о њиховој озбиљности, сматра члан Извршног одбора ДПС

Члан Извршног одбора ДПС Црне Горе Слободан Филиповић казао је да док Црна Гора иде ка, како је навео, катастрофалној здравственој ситуацији, "неупоредиво горој у односу на све остале туристичке дестинације", Влада и странке из власти, осим што изазивају дестабилизацију друштва, препиру се око - билборда. 

- И то довољно говори и о њиховом схватању ситуације и о њиховој озбиљности.  Са друге стране, национално пребројавање туриста тек је прича за себе - али и она је сасвим очекивана од ове Владе и оних који је подржавају.  Министра Милатовића, који је опсједнут статистиком и поређењима са прошлом годином, овог пута желимо питати када ће изнијети податке колико ове године имамо новообољелих и активних случајева коронавируса више него у истом периоду прошле године? - навео је он.

Такође, истакао је да ДПС очекује и да министар Милатовић информише јавност о успјешности идеје да сви туристи у Црну Гору улазе без тестова или доказа о вакцинацији. 

- Интересује нас с његове стране да ли и даље просјечан туриста у Црној Гори троши 75 еура, или је тај број додатно порастао? За овај пут толико, а власти остављамо да се и даље бави бројањем билборда и обмањивањем јавности- казао је он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 04:37