Слободан Филиповић / - фото: ДПС
15/06/2021 u 13:25 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Филиповић: Забрињаваjуће и опасне поруке афирматора "српског света"

У питању су дубоко забрињаваjуће и опасне поруке, нарочито упућене ка Црноj Гори и Босни и Херцеговини, зато од свих политичких субjеката у нашоj држави очекуjемо да схвате озбиљно поруке из Београда

Колико год раширен био утисак о Вулину као неозбиљном, комедиjашком политичару, поруке коjе он шаље и функциjа са коjе то чини - изузетно су озбиљне. Jер, све коjи желе умањити значаj његових данашњих изjава подсjећамо да jе риjеч о министру унутрашњих послова у влади jедне државе, саопштено је из Демократске партије социјалиста.

– Већ дуже, он jе задужен за афирмациjу идеjе “српског света“, за коjу већ дуже ради и немали броj чланова владаjуће већине у Црноj Гори. Но, данас смо од Вулина чули и да жали зато што “Велика Србиjа“ никад ниjе постоjала – казао је , члан Главног одбора ДПС Црне Горе Слободан Филиповић.

Према ријечима Филиповића у питању су дубоко забрињаваjуће и опасне поруке, нарочито упућене ка Црноj Гори и Босни и Херцеговини. Зато од свих политички одговорних субjеката у нашоj држави очекуjемо да схвате озбиљно поруке из Београда – без обзира на то што их шаље личност каква jе Вулин.

Кад год су тамошњи званичници призивали “Велику Србиjу“ и “бранили угрожене“, региjу су сналазиле неописиве трагедиjе. Њихови “хероjи“ на доживотним су робиjама због геноцида. А они - као да ништа ниjесу научили. И даље причаjу исте приче - запаљиве, неодговорне и националистичке, закључио је Филиповић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 23:20