фОРЦА, ЛОГО / - фОРЦА, ЛОГО
31/05/2022 u 18:48 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Форца: Прекиди сједнице у Улцињу задњи трзаји мањине која је свуда ширила корупцију

- Маске су пале, а коцка је бачена. Губитници имају право да се љуте, али не толико! - истичу они

Јалови прекиди конститутивне сједнице Скупштине општине Улцињ од стране мањине у Скупштини општине Улцињ, су заправо задњи трзаји једне политике која је свуда ширила корупцију, која је била гарант не развоју града, која је кумовала изградњи рогобатног објекта у Старом граду те уништењу цијеле туристичке привреде, поручили су из Форце.

 - Ова политичка дружина није смогла храбрости ни да гласа за Закон о повраћају имовине у Валданосу у знак катарзе или освешћења за неправду коју су учинијели власницима и економији града 20 година.  Данас се представљају као чувари легалитета и легитимитета па читају чланове закона како би нашли потпору за своја поступања у задњих пар дана - истичу они.

Тако су, како наводе, и ономад тражили законске основе за бацање у стечај компанија као Улцињска ривијера и Солана које су биле основ нашег развоја а који су уништили.

 - И док су јавност бомбардовали саопштењима, администрација је покушавала да мијења никшићку шуму за маслине у Валданосу. Нажалост, списак оваквих примјера је подугачак.  Свако њихово саопштење, тумачење закона, Статута општине и Пословника Скупштине општине Улцињ су заправо докази и потврде да је Форца већ други пут у годину дана изабрала прави пут и праве сапутнике.   Маске су пале, а коцка је бачена. Губитници имају право да се љуте, али не толико! - закључују из Форце.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 20:19