Leković / - FOTO: DEMOKRATE
11/08/2022 u 12:18 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Funkcioner Demokrata prozvao Jokovića: Obraz ti je ostao u Kini gdje si kupovao patike

Sad kad si prodao sve što imaš, plačeš za foteljom kao koreanci za Kim Džong Unom, poručio je Leković lideru SNP-a

Predsjednik mladih Demokratske Crne Gore Momčilo Leković reagovao je na autorski tekst lidera SNP-a Vladimira Jokovića, oštro mu poručivši da je lažni političar i profiter. 

Joković: Za osam dana je ispit svih ispita, vidjećemo ko koliko ima časti

Podsjetimo, Joković je u svojoj kolumni, koju je jutros prenosio Portal RTCG, poručio da bi potencijalno glasanje lidera Demokrata Alekse Bečića za DPS-ov predlog za rušenje Vlade bio put u njegovu brzu i potpunu političku marginalizaciju.

Saopštenje Lekovića prenosimo u cjelosti: 

Sve što je Joković ponio kad je prodao “baraku" DPS-u bili su milioni, koje je, po sopstvenom priznanju Abazovića, dobio za koalicioni aranžman sa DPS-om a obraz je očito ostavio u Kini gdje je kupovao patike po osam eura, a narodu Crne Gore ih prodavao po 100 eura, naciju je ostavio u DPS-u, gdje se predstavljao kao Crnogorac, a sve vrijeme tvrdio da je Srbin, kako bi se lakše iskeširao kao i svi drugi profiteri, a lažni političari.

Kod ovog izuzetno oštroumnog čovjeka rušenje narodne Vlade i Bečića sa DPS-om i umjesto njega postavljanje Đurovićke iz časnog SNP-a i izbor DPS Vlade je pošteno, a rušenje DPS Vlade, ovog malog DPS-ovca i milionera je nepošteno.

Kad dobiješ aplauz za ovu genijalnost javi se da i mi aplaudiramo, do tada ti je samo ostalo cmizdrenje i plakanje za funkcijama. I zaista to smiješno izgleda kad jedan mali DPS-ovac, a ostrašćeni milioner roni suze zbog fotelje, zaboravljajući da ga je upravo DPS birao za potpredsjednika, kao i ostale njegove ministre i predsjednicu Parlamenta, koja smijeni jednog od najboljih vojnika i generala Đurovića, a postavi kadar DPS-a.

Zaboravio je ovaj mali DPS-ovac da je glasovima DPS-a smjenjivao sve kadrove Demokrata i dovodio na njihova mjesta velike DPS-ovce.

I sad kad je prodao sve što je imao plače za foteljom kao koreanci za Kim Džong Unom.

I na kraju, pozdravi Vlada Pavićevića i poruči mu, da ako još jednom napiše tekst o časti bilo koga iz Demokrata, a ti ga kao i do sad samo potpišeš, građani Crne Gore će imati prilike da se sa čašću ovog svačijeg igrača i te kako upoznaju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 07:49