Radman  / - FOTO: RADIO JADRAN
11/12/2022 u 14:11 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Funkcioner DPS-a: Spasojević i Milan Knežević su manipulatori sa kompleksom niže vrijednosti

Spasojević je sklon teškim neistinama, ostrašćen jeisfrustriran, pun mržnje i ponosan na sopstvenu glupost, tvrdi Radman

Član Izvršnog odbora DPS-a Andrija Radman smatra da je direktor UIKS-a Predrag Spasojević otjelotvorenje nazadne vlasti koja je srozala Crnu Goru na najniže grane.

Saopštenje Radmana prenosimo u cjelosti: 

Teško je da postoji tako slikovit primjer svega što se Crnoj Gori u protekle dvije godine dogodilo kao što je to slučaj jednog od rukovodilaca UIKS Predraga Spasojevića.

Svojim ponašanjem, on kao da je otjelotvorenje svih karakteristika nazadne vlasti koja je srozala Crnu Goru na najniže grane - sklon teškim neistinama, ostrašćen i pun mržnje, isfrustriran, ponosan na sopstvenu glupost, a nedostojan funkcije koja ga je kroz stranačke trgovine zapala ni krivog ni dužnog.

Marginalac i patološki lažov koji je osjetio kako je dobio svojih pet minuta, ipak, sporedna je pojava spram onih koji su dozvolili da jedna takva ličnost dođe na tako odgovornu poziciju.

Tužan je taj sistem u kojem Spasojević i slični njemu vode glavnu riječ, a u kojem se nadležne institucije prave kako ne čuju njegove prijetnje, samo zato što je njihov politički istomišljenik i saborac.

Aktuelna vlast i Spasojević upravo su se i našli - oni zaslužuju jedni druge, on je svojim primitivizmom, prizemnošću, frustracijom i neznanjem, zapravo, odraz u ogledalu nestručne i propale vrhuške sa kojom Crna Gora dvije godine srlja u propast.

Potpomognut propagandističkim medijima strogo kontrolisanim iz Beograda, on je sumoran primjer koji podsjeća kakvo je dno dotakla današnja Crna Gora.

Ne vidimo razlog da apelujemo na UIKS ili na instituciju koja vrši nadzor nad radom te ustanove da razriješi Spasojevića - jer, oni to ne smiju uraditi.

Ucijenjeni i potčinjeni, njihovo je samo da izvršavaju ono što poželi najdestruktivnija desničarska grupacija u parlamentu, baš kao što sada zataškavaju slučajeve laži o dešavanjima na podgoričkom aerodromu.

Oslobodiće se Crna Gora - mora, jer nije ona zaslužila karikaturalne pojave poput Spasojevića, Milana Kneževića i mnogih drugih manipulatora sa dugom istorijom kompleksa niže vrijednosti.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 16:20