/ Boris Muratović
10/01/2023 u 18:37 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Funkcioner DPS-a: Srpski svet postaje java, Kovačević i Delić ponizili Crnu Goru

Prema njegovim riječima, nevjerovatno je da se lokalni funkcioneri iz redova DF toliko ponižavaju da se pred srpskim parlamentarcima ushićeno hvale kako su u svojim kabinetima Skupštine opštine raširili trobojke

Boris Muratović, član Izvršnog odbora DPS-a tvrdi da je Sjednica odbora za dijasporu i Srbe u regionu Skupštine Republike Srbije dokaz da je projekat "srpski svet" postaje java, ali u svom karikaturalnom obliku.

(VIDEO) Predsjednici opština iz Crne Gore u Skupštini Srbije: Ne odričemo se tri najveće svetinje - Srbije, Rusije i SPC

- Najveći doprinos su tome danas dali predsjednici pojedinih crnogorskih opština. To je bila prilika da čelnici opština Nikšić, Berane i Mojkovac, Marko Kovačević, Vuko Todorović i Vesko Delić kao i predsjednici Skupština opština Danilovgrad, Herceg Novi i Tivat, Velimir Đoković, Ivan Otović i Miljan Marković, deklamujući do sad urađeno i sprovedeno, a obećavajući dalje korake u cilju rada na "srpskom pitanju" , iskažu istorijski nivo poniznog i sluganskog odnosa pred srpskim parlamentom a time ujedno ponize i sopstvenu državu - kazao je on. 

Prema njegovim riječima, nevjerovatno je da se lokalni funkcioneri iz redova DF toliko ponižavaju da se pred srpskim parlamentarcima ushićeno hvale kako su u svojim kabinetima Skupštine opštine raširili trobojke.

- Očigledno da tu počinju a i završavaju svi njihovi preduzeti koraci na prioritetnim projektima i planovima razvoja opština u kojima su na vlasti. Njihova stručnost, kompetencija i pregalaštvo su nam svima vrlo poznati, ali ovaj novi nivo poniznosti prema srpskim parlamentarcima, nekakvim Milicama Zavjetnicama i sličnima, besramno je i nedostojno crnogorske biti i karaktera- zaključio je Muratović. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 03:27