Сахиба Гафарова / - Сахиба Гафарова
03/11/2021 u 14:35 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Гафарова упутила позив Бечићу да посјети Азербејџан

Увјерена је да ће предстојећа посјета дати подстицај даљем продубљивању сарадње између парламената Азербејџана и Црне Горе.

Предсједница Националног парламента Азербејџана Сахиба Гафарова упутила је званичан позив предсједнику Скупштине Алекси Бечићу да посјети Азербејџан, уз увјерење да ће предстојећа посјета дати подстицај даљем продубљивању сарадње између парламената Азербејџана и  Црне Горе.

Захваливши се у своје име и у име посланика Милли Мејлиса на недавном састанку у оквиру Конференције предсједника парламената чланица Савјета Европе у Атини, предсједница Гафарова је истакла да Република Азербејџан „придаје велики значај даљем развоју и продубљивању постојећих односа са пријатељском Црном Гором у свим областима, укључујући и област међупарламентарне сарадње“.

 - Сматрам да даље јачање традиционалних пријатељских односа и плодна сарадња између највиших законодавних органа наших земаља иде у корист наших народа. Сигурна сам да би међусобне посјете парламентарних делегација наших земаља и успостављање блиских односа међу нашим парламентарцима допринијеле, на драгоцјен начин, овом највишем циљу - казала је Гафарова.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
12. maj 2024 11:43