GO Demokratske Crne Gore / - DEMOKRATSKA CRNA GORA
20/10/2023 u 17:36 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

GO Demokrata potvrdio Sporazum o vršenju vlasti i formiranju 44. Vlade

Glavni odbor Demokratske Crne Gore podržao sve kadrovske odluke i predloge koje je ranije donijelo Predsjedništvo stranke

Glavni odbor Demokratske Crne Gore na današnjoj sjednici potvrdio je Sporazum o vršenju vlasti i formiranju 44. Vlade Crne Gore i podržao sve kadrovske odluke i predloge Predsjedništva Demokrata.

Glavni odbor, saglasno Statutu Demokrata donio je odluku da kandidatkinja za potpredsjednicu Skupštine Crne Gore bude Zdenka Popović, potpredsjednica Demokrata.

Prepoznajući važnost saradnje, Glavni odbor pozdravlja rezultate nedavno okončanih pregovora s mandatarom za sastav 44. Vlade Crne Gore. Kroz te pregovore, Demokratama je pružena prilika da snažno utiču na buduće smjernice razvoja države, što potvrđuje šest članova Vlade i potpredsjednik Skupštine Crne Gore iz redova naše stranke.

image

Zdenka Popović

- DEMOKRATSKA CRNA GORA

- U svijetlu budućih izazova i prilika, Glavni odbor želi naglasiti nekoliko ključnih prioriteta na koje će buduća vlast posebno usmjeriti svoje napore. To su, prije svega, ubrzane evropske integracije, jačanje kredibilnog članstva u NATO-u, poštovanje svih međunarodno preuzetih obaveza, snažna i odlučna borba protiv svih oblika organiziranog kriminala i korupcije, te sveobuhvatno ekonomsko i socijalno osnaživanje svakog građanina Crne Gore - navodi se u saopštenju.

Naša vizija je jasna i odlučna – graditi modernu, prosperitetnu, pomirenu i pravednu Crnu Goru u kojoj će svaki građanin imati priliku za kvalitetan život, zaključuje se u saopštenju. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 05:23