Vojinović i Šćekić / - VOJINOVIć I ŠćEKIć
30/04/2022 u 18:25 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Грађани Мурине спријечили министре СНП-а да положе вијенце

Мјештани су поручили функционерима СНП-а да се полагњем вијенаца не може заварати народ Црне Горе и да њима као актерима НАТО Владе није мјесто на Мурини

Данас су у Мурини на обиљежавању годишњице НАТО агресије, од стране грађана ове варошице, функционери СНП-а и чланови нове Владе Црне Горе, враћени у покушају да положе вијенце на споменик сјећања на невине жртве, преноси портал Поглед.

Наиме Драгослав Дадо Шћекић, Драган Вукић као и Миомир Воиновић, како сазнаје портал Поглед, од грађана Мурине, замољени су да одустану од полагања вијенаца и напусте Мурину. Мјештани су поручили функционерима СНП-а да се полагњем вијенаца не може заварати народ Црне Горе и да њима као актерима НАТО Владе није мјесто на Мурини. Грађани су такође истакли да они који подржавају НАТО не могу се саосјећати са жртвама агресије тог војног савеза.

Мурина је до сада важила за јако упориште СНП-а али после уласка у НАТО владу Дритана Абазовића, очигледно је да се то мишљење промијенило.

Подсјетимо, у бомбардовању Мурине страдало је шест цивила, од тога троје дјеце.

Званична Црна Гора не обиљежава дан сјећања на невине жртве бомбардовања Мурине. Црна Гора је једина чланица НАТО-а коју је овај савез бомбардовао а она се потом прикључила истом.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 03:01