Blagoјe Grahovac / - DAN
05/04/2023 u 12:54 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Grahovac: Duška Kneževića sam 2016. upozorio da će ga uhapsiti, a možda i ubiti

Kada progovore kafe kuvarice, sobarice, skretarice pa uključujući i ministre, biće filmova i filmova, naveo je on

General JNA u penziji Blagoje Grahovac, saopštio je da je predsjedniku Atlas grupe Dušku Kneževiću još 2016. godine ispričao šta će mu se desiti kao i da ga je tom prilikom opomenu da će ga možda i ubiti. On je to naveo u razgovoru za A plus televiziju.

Kako je kazao, prognozu je Kneževiću saopštio prilikom njihovog prvog, slučajnog susreta.

- Imam princip, kada nekog prvi put vidim, kažem mu sa čim se ne slažem. A onda možemo razgovarati o nečemu sa čim se slažemo. Tako sam Dušku Kneževiću kada sam ga prvi put vidio, decembra 2016. godine u Beogradu, rekao – vama će vlast DPS-ovska prvo oduzimati imovinu, i to u inostranstvu, pa onda u Crnoj Gori. Na kraju će vas uhapsiti, ispričao je Grahovac.

Potom je dodao da je ovo saopštio Kneževiću dok je, kako je naveo, bila još velika ljubav između njega i Đukanovića.

- Kazao sam mu grantogramom kada će mu se šta desiti. Znam da sam mu rekao – sledeća vam je prvo banka u Moskvi, a onda sam mu kazao i kada je na redu kompleks Meljine. I na kraju će vas uhapsiti, obratite pažnju možda će vas i ubiti, rekao je Grahovac objasnivši da je riječ o modelovanju za koje nisu potrebne informacije.

Kako je istakao: "Samo se prave modeli. Ozbiljna procjena i dobra namjera. U Crnoj Gori je kriminal kapilarno od vrha do mjesne zajednice. Lokalni DPS-ovski moćnik je mogao da uđe u tuđe imanje i napravi sebi kuću".

Grahovac je dodao da kada progovore kafe kuvarice, sobarice, skretarice pa uključujući i ministre, biće filmova i filmova.

- Ali Crna Gora će ovo riješiti, zavaravaju se da se može nešto sakriti. Ovdje je mentalitetski nakazni aspekt da se najbliži špijaju međusobno, zaključio je on.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. maj 2024 10:04