/ - FOTO: N1
29/09/2023 u 18:02 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Grlić Radman: Podržavamo Spajića, očekujemo formiranje Vlade

Crnogorska politička elita vodi računa i o Hrvatskoj nacionalnoj zajednici, tako da se nadamo da će i u sljedećem sazivu Adrijan Vuksanović, koji je i član Skupštine, takođe dobiti ministarsko mjesto, naveo je Grlić Radman

Ministar vanjskih poslova pri Vladi Hrvatske Gordan Grlić Radman kazao je danas u Kotoru da podržava novog mandatara i "Spajić je proevropski političar u sastavljanju Vlade", poručio je Grlić Radoman tokom obilježavanja godišnjice osnivanja logora u Morinju. 

Grlić Radoman očekuje da se Vlada formira što prije.

- Mi smo saveznici kao NATO članice i što se tiče Hrvatske, tu će Crna Gora dobiti uvijek hrvatsku pomoć. Crnogorska politička elita vodi računa i o Hrvatskoj nacionalnoj zajednici, tako da se nadamo da će i u sljedećem sazivu Adrijan Vuksanović, koji je i član Skupštine, takođe dobiti ministarsko mjesto - naveo je Grlić Radman, prenosi Radio Kotor.

Podsjetimo, u organizaciji Hrvatskog nacionalnog vijeća (HNV) Crne Gore, jutros je u Morinju obilježena 32. godina od osnivanja logora Morinj.

Ispred spomen ploče u nekadašnjem logoru JNA koja je postavljena u oktobru prošle, delegaciju Hrvatske predvodio je ministar vanjskih poslova Gordan Grlić Radman.

U ime Ministarstva vanjskih poslova Crne Gore, prisustvovao je državni sekretar Robert Markić.

Markić i Grlić Radoman su položili cvijeće i upalili svijeće.

Podsjetimo, uklanjanje spomen ploče u bivšem logoru Morinj, svojim je rješenjem prije skoro dvije godine naložila Uprava za inspekcijske poslove (UIP).

Grlić Radman u bivšem logoru Morinj

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 19:03