Иво Гвозденовић / - фото: ДПС
03/07/2021 u 14:09 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Гвозденовић: Царевић изгубио мандат

Будва jе, како додаjе, нажалост, од 2016. до 2019. године била талац свађа између ДФ-а и Демократа, да би ови политички актери наставили да град у таквом статусу држе до данас

Након што jуче ниjе добио подршку коалиционих партнера за Извjештаj о раду, Царевић више нема мандат да управља Општином Будва, сматра шеф Клуба одборника ДПС-а у Скупштини општине Будва Иво Гвозденовић.

како наглашава, узалуд jе "накнадна памет" и "извињење" одборнице ПзП, коjе наjвише мирише на политичку корупциjу, због чега из ДПС-а позиваjу надлежне да испитаjу цио случаj.

"О понављању гласања у Скупштини не може бити говора, али важниjе од тога jе политички епилог jучерашњег Царевићевог бродолома у Скупштини општине. Тренутно су на потезу Демократе и УРА коjи треба да одлуче хоће ли и даље да држе стражу Царевићу док он наш град претвара у Гучу, или ће се придружити грађанском, европском и медитеранском концепту развоjа Будве", наводи Гвозденовић у саопштењу.

Будва jе, како додаjе, нажалост, од 2016. до 2019. године била талац свађа између ДФ-а и Демократа, да би ови политички актери наставили да град у таквом статусу држе до данас, тj. до jуче.

"Овакво стање jе неодрживо, па jе кључно питање на коjе грађани Будве треба да одговоре: да ли су гласали за то да наш град буде у перманентноj блокади, и да ли jе будванска власт испунила њихова очекивања? У зони политичке одговорности Царевићевих коалиционих партнера jе да ли ће наставити да пружаjу подршку човjеку коjи jе освjедочено неталентован за политику, и коjи брутално злоупотребљава власт са циљем да Будву претвори у поморску базу "српског света". Вриjеме траjања ове коалициjе персонификоване Царевићем остаће упамћено као вриjеме потпуног пропадања нашег града", оциjенио jе Гвозденовић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 12:02