Иво Гвозденовић / - фото: ДПС
17/03/2022 u 11:21 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Гвозденовић: Демократе и ДФ све и да хоће са нама, ми нећемо са њима

Он је додао да њихова чињења у протеклих шест година на локалном нивоу, јасно их дисквалификују као наше потенцијалне партнере у вршењу власти у Будви

Господо Царевићу, Јовановићу, Радовићу и Краповићу, све и да хоћете са нама, ми нећемо са вама. Слушајући препуцавања између ДФ-а и Демократа који су главни и једини конституенти власти у Будви, примијетили смо да у својим саопштењима упорно оптужују другу страну за неку имагинарну коалицију са ДПС-ом, саопштио је шеф Куба одборника ДПС Будва Иво Гвозденовић.

 - Овим путем јасно и гласно желимо да саопштимо свим грађанима Будве и Црне Горе да је политика ДПС-а Црне Горе, а самим тим и Општинског одбора ДПС Будве, политика прогреса и евроатлантских интеграција и да у тим, нама битним принципима не видимо ни у једном дијелу нити Демократе, а поготово не ДФ - нагласио је он.

Гвозденовић је додао да њихова  чињења у протеклих шест година на локалном нивоу, јасно их дисквалификују као наше потенцијалне партнере у вршењу власти у Будви.

 - Све оно на шта годинама указујемо сада је кристално јасно и грађанима Будве:  групација окупљена око ДФ-а и Демократа брине искључиво и само о својим личним бенефитима, а развој града негдје је на дну њихове љествице приоритета, или га уопште и нема - тврди он.

Гвозденовић наглашава да су бројни су примјери њиховог деструктивног дјеловања који се односи на развој града. 

 - Споменућемо само један који се дешава у ТО Будва, предузећу које представља жилу куцавицу развоју Будве, а гдје се већ мјесецима води бесомучна борба за превласт унутар организације.  Свима је јасно да ДПС нема апсолутно никакве везе са личним и међусобним препуцавањима и узајамној мржњи, Демократа и ДФ, те да смо покушали да будемо конструктивна опозиција. Међутим, у граду, гдје се већ 4 године Буџет не усваја у законом предвиђеном року, на дјелу имамо деструктивну власт са свим инцидентима и преседанима у њиховом раду. Са таквим чиниоцима власти немогуће је планирати било шта озбиљно, а камоли неку евентуалну коалицију - навео је Гвозденовић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 11:59