/ Алекса Бечић
08/10/2021 u 10:11 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Холтхоф-Фертнер: Бечић показао да у земљи постоjе људи спремни да се супротставе поларизациjи

Користим прилику да Вам се jош jедном захвалим на гостопримству и одиичноj комуникациjи 15. септембра током моjе посjете Црноj Гори, наводи се писмом

Предсjеднику Скупштине Црне Горе Алекси Бечићу упућено jе писмо са изразима захвалности, Стефана Холтхоф-Фертнера министра за савезне и европске послове покраjине Сjеверна Раjна Вестфалиjа, поводом посjете уприличене током септембра 2021. године. 

- Поштовани господине предсjедниче, драги господине Бечићу, Користим прилику да Вам се jош jедном захвалим на гостопримству и одиичноj комуникациjи 15. септембра током моjе посjете Црноj Гори. Веома сам уживао у ручку и опсежном разговору у кругу Ваших савjетника са читавом моjом делегациjом. Током путовања могао сам да стекнем врло добар увид у тренутну ситуациjу у земиjи и сазнам гдjе су тренутни проблем и како напредуjу напори за приближаванjе ЕУ. Било jе посебно интересантно и важно посjетити парламент Ваше земље и размиjенити идеjе са Вама као предсjедником парламента. Нарочито, парламент jе мjесто окупљанjа изабраних представника из различитих политичких праваца. И управо ту мораjу да се превазиђу несугласице- наводи се писмом.

Стручни разговор са Бечићем је, истиче, ми jе показао да у земиjи постоjе људи коjи гледаjу у будућност и спремни су да се супротставе поларизациjи. Вама и Црноj Гори желим све наjбоље на путу ка Европскоj униjи.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 19:36