Ervin Ibrahimović / - RADE KOPRIVICA
14/07/2022 u 17:19 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Ibrahimović: Apel državnim organima da pokažu da fašizmu nije mjesto u Crnoj Gori

Poseban apel upućujem mladim ljudima svih nacija i religija da se okrenu zajedničkoj, evropskoj budućnosti Crne Gore zbog sebe, svojih potomaka i naše Crne Gore, poručio je Ibrahimović

Ministar kapitalnih investicija Ervin Ibrahimović oglasio se nakon jučerašnjih događaja u Nikšiću prilikom proslave 13. jula Dana državnosti.

-Moji strahovi i upozorenja da će vraćanje u politički fokus tema koje dijele društvo u Crnoj Gori  pojačati međuetničku distancu, politički destabilizovati Crnu Goru i usporiti naš evropski put - pokazuju se, na žalost, opravdanim. Put prema punopravnom članstvu u EU, koja predstavlja klub antifašističkih, graĐanskih, demokratskih i modernih društava, ne može se graditi na toleranciji prema nacionalističkim i fašističkim ideologijama i pojavama. Zato upućujem snažan apel državnim organima da zauzmu jasan stav po ovom pitanju i da pokažu da fašizmu nije mjesto u Crnoj Gori. Poseban apel upućujem mladim ljudima svih nacija i religija da se okrenu zajedničkoj, evropskoj budućnosti Crne Gore  zbog sebe, svojih potomaka i naše Crne Gore- poručio je Ibrahimović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
22. maj 2024 03:21