Бошњачка странка / - RAMKO CATOVIC
23/01/2022 u 10:17 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ибрахимовић: Бошњачка странка води исправну и одговорну политику

Он је поручио да је листа Бошњачке странке сигурно најбоља понуда од свих партија

У Бијелом Пољу је одржана 5. Општинска изборна Скупштина Бошњачке странке Бијело Поље, на којој су делегати изабрали нови сазив Општинског одбора. У нови сазив ОО, који броји 68 чланова, значајан је број нових чланова, који до сада нису били у органима партије.

Предсједник Бошњачке странке Ервин Ибрахимовић на почетку сједнице казао је да је задовољан што је значајан број младих људи укључен у раду одбора у Бијелом Пољу.

 - Али такође, срећан сам и задовољан, јер су са нама и они чланови са којима смо стварали Бошњачку странку. То је доказ да Бошњачка странка води исправну и одговорну политику -  казао је Ибрахимовић.

Он је поручио да је листа Бошњачке странке сигурно најбоља понуда од свих партија.

 - Нудимо листу са поштеним, образованим и одговорним људима. Листу Бошњачке странке чине људи без мрље у каријери. То је наша понуда и сигуран сам да грађани Бијелог Поља то препознају -  истакао је лидер Бошњачке странке.

Досадашњи предсједник ОО БС Бијело Поље Мурадиф Грбовић подсјетио је да је Бошњачка странка на задњим парламентарним изборима остварила најбољи резултат од свог оснивања.

- Највећи допринос том резултату је дао наш одбор. Највећи раст смо ми направили, чак 1.250 гласова више него на парламентарним изборима 2016. године - казао је Грбовић и поручио да ће снага Бошњачке странке у Бијелом Пољу бити још већа након локалних избора.

Скупштини су поред предсједника Ибрахимовића, присуствовали и потпредсједник Јасмин Ћоровић, посланик Амер Смаиловић, чланови Предсједништва, као и чланови Главног одбора.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 23:32