/ Ервин Ибрахимовић
28/10/2021 u 14:54 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ибрахимовић: Црна Гора интересантна турским бизнисменима

Ибрахимовић је навео да га радује велико интересовање бизнисмена из Турске

Црна Гора је веома интересантна за улагање капитала бизнисменима из Турске, оцијенио је предсједник Асоцијације турских бизнисмена и инвеститора у Црној Гори, Ertac Gungor и додао да очекује још бољу сарадњу са општинама на сјеверу државе.

Он се састао са предсједником Бошњачке странке, Ервином Ибрахимовићем у Подгорици, гдје су разговарали о раду Асоцијације, као и о потенцијалима које Црна Гора може пружити инвеститорима из Турске.

Гунгор је, захваливши се на пријему, саопштио да у наредном периоду очекује да Асоцијација успостави још бољу сарадњу са бројним општинама на сјеверу државе, како би кроз конкретне припремљене пројекте могли позвати турске бизнисмене да инвестирају у Црну Гору.

Ибрахимовић је, како је саопштено из БС-а, казао да је податак да је скоро четвртина страних компанија које послују у Црној Гори из Турске, показатељ добре пословне климе, али и односа између двије државе.

Ибрахимовић је навео да га радује велико интересовање бизнисмена из Турске, уз напомену да сјевер Црне Горе пружа огромну шансу за улагање.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
11. maj 2024 21:13