Don Meken i Ervin Ibrahimović / - BS
19/03/2024 u 16:07 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ibrahimović-Meken: Značajna uloga BS-a u trasiranju spoljnopolitičkog kursa Crne Gore

Predsjednik Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović razgovarao je danas u Podgorici sa britanskom ambasadorkom u Crnoj Gori Don Meken.

Ibrahimović i Meken razmijenili su mišljenja o aktuelnoj političkoj situaciji u Crnoj Gori sa posebnim akcentom na proces reformi u cilju snaženja demokratije u Crnoj Gori, ubrzavanja evropskih integracija i jačanja euroatlanskog savezništva kao ključnog partnerstva za Crnu Goru u aktuelnim geopolitičkim izazovima.

- Proces reformi koje treba sprovesti do ispunjenja prelaznih, a zatim i završnih mjerila na putu evropskih integracija veoma  je zahtjevan i izazovan i važno je da sve proevropske političke snage energično rade na sprovođenju tih reformi saglasni su sagovornici.

Ibrahimović je predstavio Meken značajnu ulogu Bošnjačke stranke u procesu demokratizacije društva i trasiranja euroatlanskog i evropskog spoljnopolitičkog puta Crne Gore.

Ovo je bila dobra prilika da ambasadorka Meken čuje više i o značaju i ulozi Bošnjačke stranke u aktuelnim i budućim političkim procesima u Crnoj Gori.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 12:37