Ибрахимовић, аутопут Бар - Бољаре / - фото: МКИ
13/05/2022 u 17:22 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ибрахимовић: Изградњом ауто-пута стварају се могућности за отварање нових производних капацитета

Ово jе засигурно наjвећи инфраструктурни проjекат коjи ће снажно утицати на свеукупан развоj црногорског друштва, саопштено је Министарства капиталних инвестиција

Потпредсjедник Владе за регионални развоj Ервин Ибрахимовић jе истакако да jе мало проjеката коjи ће утицати на развоj црногорске економиjе као што jе изградња ауто-пута Бар-Бољаре. Ово jе засигурно наjвећи инфраструктурни проjекат коjи ће снажно утицати на свеукупан развоj црногорског друштва, саопштено је Министарства капиталних инвестиција.

- Од свих учесника на проjекту очекуjем пуну посвећеност како би се створили предуслови да у љетњем периоду буде омогућена и његова комерциjална употреба, док ће акценат у мом мандату бити на стварању предуслова за наставак градње наредних дионица. Ово jе сигуран пут ка западном систему вриjедности и пут ка бољем животном стандарду свих грађана Црне Горе - истакао jе Ибрахимовић.

Из МКИ наводе се да се реализациjом оваквог проjекта ствараjу могућности да уз боље саобраћаjно повезивање сjеверног региона сагледамо и могућности за отварање нових производних капацитета, а тиме и за отварање нових радних мjеста, како би се квалитет зивота становника сjеверног региона унаприjедио.

- Без обзира на политичка дешавања у земљи, без обзира на геополитичке промjене на глобалном нивоу, морамо да наставимо гдjе смо стали, jош посвећениjе и одлучниjе него раниjе -нагласио jе Ибрахимовић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 04:23