/ - Фото: МКИ
18/05/2022 u 09:33 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ибрахимовић са потпредсједником корпорације LNG Alliance: Заинтересованост за сарадњу у области енергетике

Као један од приоритета, у овој фази разговора са потпредсједником Владе, Дас је исткао растући обим активности на пољу улагања у велике енергетске инфраструктурне пројекте

Потпредсједник Владе и министар капиталних инвестиција, Ервин Ибрахимовић састао се данас са потпредсједником корпорације за инвестиције и развојне пројекате ЛНГ Аллианце Дханањоy Кумар Дасом, наводе у саопштењу.

У току отвореног разговора, потпредсједник корпорације ЛНГ Аллианце, компаније која је већ присутна на црногорском тржишту, а заинтересована је за улагања у црногорске инфраструктурне пројекте, потпредсједнику Владе је изложио кратку презентацију дјелокруга активности своје компаније.

-Као један од приоритета, у овој фази разговора са потпредсједником Владе, Дас је исткао растући обим активности на пољу улагања у велике енергетске инфраструктурне пројекте и нагласио заинтересованост и могућу сарадњу на неком од кључних пројеката првенствно у том сектору- наводи се у саопштењу.

Ибрахимовић је истакао да је енергетска стабилност циљ сваке Владе у свијету, нарочито у временима здравствене и економске кризе којима смо свједоци и да је прича о партнерству са реномираним компанијама дочекана са великом афирмацијом за даље разговоре.

-Он је изразио спремност за што скорији наставак разговора и позвао потпредсједника компаније ЛНГ Аллианце да, након иницијалног састанка, започну наредну фазу разовора како би се сарадња са кредибилним и поузданим партнером на обострано задовољство конкретизовала-закључују из министарства.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 02:23