/ - FOTO: IMA NAS
08/12/2022 u 14:51 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

"IMA NAS": U ponedjeljak šaljemo poruku da nema trgovine sa državnim interesima

Naše stavove ćemo jasno ponoviti još jednom u ponedjeljak kada ćemo poslati jasnu poruku da nećemo odustati od borbe za građansku, naprednu i evropsku Crnu Goru, navode oni

Pokret “IMA NAS” će u ponedjeljak, tokom trajanje sjednice na kojoj se odlučuje o pučističkom Zakonu o predsjedniku, vaninstitucionalnim djelovanjem poslati jasnu poruku da građani Crne Gore ne pristaju na rušenje ustavnog poretka, navode oni.

-Sve političke aktere pozivamo na odgovornost i poručujemo im da od zahtjeva nećemo odustati te da ne testiraju našu odlučnost kada je u pitanju odbrana državnih interesa. Na to nas obavezuje i masovan odaziv građana budući da je na dosadašnja tri protesta prisustvovalo više od 60.000 građana čime su protesti IMA NAS postali najmasovniji protesti od obnavljanja nezavisnosti-navode iz pokreta "Ima nas".

Dodaju:"Građanima je dosta rastakanja države kojem svjedočimo posljednje dvije godine i odlučni su da se povrati politička stabilnost u zemlji. Zbog toga zahtijevamo odustajanje od Zakona o predsjedniku, organizaciju vanrednih parlamentarnih izbora i dijalog i kompromis povodom izbora sudija Ustavnog suda".

-Naše stavove ćemo jasno ponoviti još jednom u ponedjeljak kada ćemo kroz razrađen i detaljan plan djelovanja poslati jasnu poruku da nećemo odustati od borbe za građansku, naprednu i evropsku Crnu Goru-poručuju oni.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 04:22