Лого ДПС-а / - ДПС
16/01/2022 u 12:23 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ИО ДПС Пљевља: Преиспитаћемо повjерење Игору Голубовићу

Наступи коjи већ у више наврата изазиваjу узнемирење jавности, никако не кореспондираjу са политиком и вриjедностима коjе jе у Црноj Гори, а посебно у Пљевљима, промовисала и у наjтежим временима одбранила управо ДПС, саопштено jе из ИО Пљевља

Извршни одбор ДПС Пљевља, на jутрос одржаноj сjедници у 9 часова, оградио се од изjава и медиjских интерпретациjа предсjедника Општине Пљевља Игора Голубовића, нагласивши како jе риjеч о недопустивоj изjави у односу на дешавања у граду, али и у односу на политику коjу заступа њхова истранка, наводи се у саопштењу.

Они су изразили неслагање са његовим посљедњим изjавама и одлучили да покрену преиспитивање повjерења Голубовићу пред Општинским одбором.

- Наступи коjи већ у више наврата изазиваjу узнемирење jавности, никако не кореспондираjу са политиком и вриjедностима коjе jе у Црноj Гори, а посебно у Пљевљима, промовисала и у наjтежим временима одбранила управо ДПС, а предсjедници општина из наших редова мораjу бити наjбољи репрезенти такве, недвосмислене политике", саопштено jе из ИО ДПС Пљевља.

Они су поручили да изражаваjу посебно жаљење због свих конотациjа коjе задиру у осjећање суграђана и приjатеља из редова мање броjних народа, те да ДПС остаjе чврсто на своjим ставовима очувања грађанског концепта.

"Демократска партиjа социjалиста, као партиjа коjа jе снажно окренута афирмациjи грађанске политике, ни на jедан начин неће толерисати поруке коjе се косе са тим начелима. Из тог разлога, ИО ДПС Пљевља донио jе одлуку, да Општински одбор, сходно одредбама Статута, покрене процедуру преиспитивања подршке Игору Голубовићу", поручили су из Извршног одбора.

Сjедници Извршног одбора, присуствовали су генерални секретар Александар Богдановић, координатор испред Предсjедништва Александар Журић и шеф посланичког клуба Даниjел Живковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

<p>Ilustracija</p>

MUP otvorio e-mail adresu za slanje upita i prigovora povodom lokalnih izbora u Budvi i Andrijevici Uoči izbora za odbornike u Skupštini opštine Budva, koji će se održati 26. maja 2024. godine, kao i izbora za odbornike u Skupštini opštine Andrijevica, koji će se održati 2. juna 2024. godine, Ministarstvo unutrašnjih poslova otvorilo je novu e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

25. april 2024 16:50