izborni stab jakova milatovica / - SRDJAN BOLJEVIC
14/07/2023 u 08:29 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ivanović: Nije bilo raspodjele resora

Kako je naveo, najvažnije je da će buduća vlada, na čelu sa Milojskom Spajićem, biti reformska i evropska, u potpunosti okrenuta ključnim ciljevima

Definitivne raspodjele resora u budućoj vladi nije bilo, niti se došlo do konačnog dogovora, jer to nije moguće prije proglašenja rezultata parlamentarnih izbora, poručio je funkcioner Pokreta Evropa sad Filip Ivanović.

On je kazao da u išcekivanju konačnih rezultata izbora, čije proglašenje iz različitih razloga neobično dugo traje, stranke sličnih programskih ciljeva komuniciraju i vode razgovore o tome kako bi buduća vlada trebalo da izgleda.

- Ti razgovori su prije svega otvoreni i iskreni, uz dozu realnog optimizma, napisao je Ivanović na Tviteru.

Prema njegovim riječima, nikakve definitivne raspodjele resora nije bilo, niti se došlo do konačnog dogovora.

- Ne zato što ne postoji dobra volja među sagovornicima, već jer to nije ni moguće prije proglašenja rezultata izbora, kazao je Ivanović.

Kako je naveo, najvažnije je da će buduća vlada, na čelu sa Milojskom Spajićem, biti reformska i evropska, u potpunosti okrenuta ključnim ciljevima.

"To su poboljšanje standarda građana, unaprjeđenje vladavine prava i što brže učlanjenje naše zemlje u Evropsku uniju", poručio je Ivanović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. novembar 2023 17:09