фото: СНП / - фото: СНП
20/01/2022 u 13:05 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ивановић: СНП неће изневјерити побједу, али не може дозволити да садашња влада то учини

Он jе подсjетио да посланици СНП-а нису потписали инициjативу за изгласавање неповjерења Влади и нагласио да jе мањинска влада jедно од могућих решења за излазак из кризе

СНП неће и ниjе изневjерила побjеду коjу смо остварили заjедно са коалиционим партнерима  тог 30. августа, али не можемо да дозволимо да садашња Влада на чиjем jе челу Здравко Кривокапић то учини. Нисмо задовољни радом Владе, а посебно премиjера jер ниjе испунио ништа што jе обећао, а морао jе много тога да учини, поручио је предсjедник Одбора и шеф посланичког клуба Драган Ивановић.

 - Одакле му право да уноси сjеме зла у СНП-у тврдњама да у посланичком клубу имаjу, како каже, макар два посланика коjи нису за мањинску владу. Увjеравамо jавност да jе посланички клуб, као и циjела партиjа jединствена у ставовима, а то да ли ћемо подржати мањинску владу или не, одлучиће као и увиjек органи партиjе“, нагласио jе Ивановић на сједници Извршног одбора општинског одбора у проширеном саставу, са члановима Главног одбора из Подгорице

Ивановић је казао  да нема разлога за неразумиjевање и погрешан став jавности око потеза СНП у веома тешкоj политичкоj ситуациjи у коjоj се држава данас налази  „захваљуjући несмотреноj и погрешноj политици премиjера Здравка Кривокапића, коjи покушава да оптужи нас, чиjим jе гласовима на изборима 30. августа 2020. године постао предсjедник Владе, да радимо против интереса грађана.

Према његовим риjечима, Социjалистичка народна партиjа никада ниjе издала своj програм и своjе принципе jер су они зацртани са нашим народом приjе 24 године када смо кренули у обрачун са ДПС-ом коjи jе тада почео да понижава Црну Гору ињене грађане политиком корупциjе и криминала.

Ивановић jе подсjетио да посланици СНП-а нису потписали инициjативу за изгласавање неповjерења Влади и нагласио да jе мањинска влада jедно од могућих решења за излазак из кризе.

Ту мањиску владу, поjаснио jе Ивановић, може да подржи ко год хоће, али jе сигурно да уњоj неће бити ДПС-а.

Чланови органа партиjе су након обраћања Ивановића и његовог детаљног поjашњења актуелне политичке ситуациjе, били jединствени у ставу да jе СНП на правом путу и да безерезервно подржаваjу руководство партиjе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 06:30