Vuković i Damjanović / - MINISTARSTVO FINANSIJA
31/10/2023 u 11:46 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Izvršena primopredaja dužnosti na čelu Ministarstva finansija

Damjanović nasljedniku Novici Vukoviću poželio uspjeh u obavljanju odgovorne i zahtjevne funkcije, izrazivši uvjerenje da će mandat iskoristiti na način da stanje državnih finansija učini još boljim nego što je zatekao

Nakon što je u Parlamentu izabrana 44. Vlada Crne Gore, danas je u Ministarstvu finansija zvanično izvršena primopredaja dužnosti. Naime, dosadašnji ministar finansija Aleksandar Damjanović predao je dužnost novoizabranom ministru Novici Vukoviću.

Damjanović se osvrnuo na do sada preduzete aktivnosti u Ministarstvu finansija i upoznao Vukovića sa  predstojećim obavezama iz ministarske agende, istakavši zadovoljstvo  stanjem javnih finansija.

- Tom prilikom poželio je nasljedniku uspjeh u obavljanju odgovorne i zahtjevne funkcije, izrazivši  uvjerenje da će mandat iskoristiti na način da stanje državnih finansija učini još boljim nego što je zatekao, na opštu dobrobit građana Crne Gore, navode iz Ministarstva finansija.

Novoizabrani ministar Vuković zahvalio je kolegi Damjanoviću na srdačnoj dobrodošlici i istakao da će funkciji pristupiti odgovorno i u skladu sa najvišim profesionalnim standardima, iskazujući zadovoljstvo što će predvoditi kolektiv, čiji je nekada bio član.   

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 20:33