Jugoslav Jakić / - DPS
24/11/2022 u 10:49 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Jakić: Jokoviće ohrabruje članove biračkih odbora na vršenje krivičnih djela

Dolazak gospodina Jokovića u svojstvu ,,lidera” partije koja se zalaže za evropske vrijednosti sam problematizovao upravo zato što se radnje koje u toj partiji sprovode razlikuju od evropskih vrijednosti koje tvrde da baštine, istakao je on

Predsjednik Opštine Šavnik Jugoslav Jakić reagovao je na neke od navoda potpredsjednika Vlade i ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede gospodina Vladimira Jokovića, navodeći da za razliku od mandata Jokovića, kome je izglasano nepovjerenje, njegov mandat i dalje traje.

- Drugo, dolazak gospodina Jokovića u svojstvu ,,lidera” partije koja se zalaže za evropske vrijednosti sam problematizovao upravo zato što se radnje koje u toj partiji sprovode razlikuju od evropskih vrijednosti koje tvrde da baštine. Naime, ohrabrivanje članova biračkih odbora na vršenje krivičnih djela sasvim izvjesno ne pripada tim vrijednostima, istakao je Jakić.

Kako je naveo, nosilac liste partije kojoj ministar Joković pripada jedan je "od onih koji su se ,,prepisali” pred izbore".

- Pa želim da ga upitam da li je i njemu onemogućeno da glasa? Ili još bolje, neka gospodin Joković javnost informiše da li su ova lica sa liste SNP-a 30. avgusta glasala u Šavniku: nosilac liste - Gavrilo Cerović, Milena Ašanin, Velimir Aleksić, Jasmina Perović, Ivana Mikić, Milan Glomazić i Darko Karadžić. Evo da pomognem u utvrđivanju činjenica: ovo su datumi kada su navedena lica prijavljena u Šavniku: Gavrilo Cerović 14.01.2022, Jasmina Perović 12.09.2022, Ivana Mikić 05.04.2022, Darko Karadžić 22.09.2022, Milena Ašanin 20.09.2022, Velimir Aleksić 28.04.2022, i Mitar Glomazić 13.09.2022, naveo je Jakić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. februar 2023 10:03