/ Божидар Јанковић
24/06/2021 u 12:18 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Јанковић: Неоснована блаћења развојних пројеката нашег града, од стране каријеристе Демократа

Када не рецитује народне пјесме са скупштинске говорнице онда износи произвољне и неистините информације, нагласио је Јанковић

Божидар Јанковић, одборник ДПС-а у Скупштини општине Бар, саопштио је да одборник Демократа Момчило Лековић наставља у свом маниру да забавља јавност Бара.

- Када не рецитује народне пјесме са скупштинске говорнице онда износи произвољне и неистините информације, што много не чуди јер очигледно од бојкота сједница Скупштине општине до сада није стигао да прочита документа и материјал која добија као одборник- нагласио је Јанковић.

Како је додао, "на његову жалост, иако свим силама покушава да се наметне као носилац листе Демократа за локалне изборе у Бару", остаје незапажен чак у својој партији.

- У којој служи само као мегафон који износи сервиране неистине и манипулације које нико други не жели да изнесе. Тако је и у клубу одборника остао усамљен јер су се друге његове колеге редом позиционирале “по дубини” у структурама нове власти, без обзира на сву причу о експертима и борби против партијског запошљавања. Брзо су заборавили и Бар и своје принципе да би заузели удобне фотеље и добили директорске хонораре у Подгорици. Једино је, ето, Лековић остао усамљен и није му преостало ништа друго већ да понавља излизане фразе и тражи длаку у јајету покушавајући да блати озбиљне развојне пројекте и идеје које од Бара стварају још модернији, љепши и напреднији град- рекао је Јанковић.

Очигледно је, како тврди, да из такве своје позиције одборник Лековић завиди локалној управи на свему што ради и на односу који има према грађанима, за разлику од његових бивших колега из клуба.

- Пошто не може отворено да се диви и похвали рад локалне управе и предсједника Раичевића, он покушава да оствари комуникацију са њима макар и кроз стално писање испразних саопштења и сликавање коња и других дивљих животиња по барским ливадама. Како се каже у народу, од љубави до мржње један је корак, а онима највишима диве се сви, па и Ви одборниче Лековићу што вам се и у очима види када год говорите са скупштинске говорнице пуни усхићења. Али, када не можете да сте са најбољима, ви их онда нападате и блатите- саопштио је Јанковић.

Поручио му је да се мора знати једна ствар, да је свима већ јасно "да желите да будете носилац листе Демократа на сљедећим локаним изборима, али немојте се мучити саопштењима како бисте привукли пазњу на себе, узалуд вам свака работа. Да вас релаксирамо, нећете то бити".

- У финалном,  нијесмо ми криви што вас Ваше колеге нијесу препознале као будучег лидера макар на локалном нивоу- рекао је он. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 17:16