Adžić, Knežević i Abazović / - FOTO: TVITER
10/08/2022 u 17:52 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Jelinić razgovarao sa Abazovićem: Ubice Pukanića neće mirno spavati

To bih ukratko mogao zaključiti nakon dva telefonska razgovora koja sam upravo vodio na povratku s utakmice Dinama u Maksimiru, naveo je urednik Nacionala

Glavni urednik Nacionala Berislav Jelinić nakon razgovora sa premijerom Dritanom Abazovićem, poručio je da ubice Iva Pukanića neće mirno spavati.

On je na Fejsbuku objavio status, te poručio da se raduje boljoj budućnosti Crne Gore.

 - Zaklela se zemlja raju... Čini se da bi nalogodavci ubistva Ive Pukanića mogli početi nemirno spavati. To bih ukratko mogao zaključiti nakon dva telefonska razgovora koja sam upravo vodio na povratku s utakmice Dinama u Maksimiru, naveo je Jelinić u objavi.

Dodao je da je razgovarao sa Abazovićem sa kojim je razmijenio nekoliko kurtoaznih rečenica i koji ga je pozvao u Crnu Goru. Potom je razgovarao i sa ministrom unutrašnjih poslova Filipom Adžićem.

- Veselim se boljoj budućnosti Crne Gore, napisao je Jelinić.

Podsjetimo, Abazović i Adžić su se juče susreli u Dubrovniku sa biznismenom Ratkom Kneževićem.

Abazović i Adžić sa Ratkom Kneževićem u Dubrovniku: Širimo ljubav i regionalnu saradnju

Podsjetimo,  Pukanić i njegov kolega Niko Franjić ubijeni su 23. oktobra 2008. godine u eksploziji automobila bombe u dvorištu ispred redakcije Nacionala u Staroj Vlaškoj u Zagrebu.

Pukanić i Franjić su upravo prišli Pukanićevom "leksusu" kad je u 18.22 odjeknula snažna eksplozija i obojicu ih ubila na mjestu.

Ovo hladnokrvno ubistvo osnivača Nacionala i njegovog kolege uzdrmao je i Hrvatsku i region.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

<p>Ilustracija</p>

MUP otvorio e-mail adresu za slanje upita i prigovora povodom lokalnih izbora u Budvi i Andrijevici Uoči izbora za odbornike u Skupštini opštine Budva, koji će se održati 26. maja 2024. godine, kao i izbora za odbornike u Skupštini opštine Andrijevica, koji će se održati 2. juna 2024. godine, Ministarstvo unutrašnjih poslova otvorilo je novu e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

25. april 2024 17:06