Јочић / Фото: Радио ЦГ, Фејсбук
30/07/2021 u 13:51 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Јочићка назвала Кривокапића лажавом трањом: Он је издајник људи са литија

Премијер је лажов и издајник људи са литија, поручила је функционерка ДФ-а

Предсједница Управног одбора Националних паркова Црне Горе и функционерка ДФ-а Марина Јочић назвала је премијера Здравка Kривокапића "обичном лажавом и издајничком трањом".

- Послије Рашковог свједочења, јасно је да је Kриви обична лажава, издајничка трања. Kључно питање је зашто га Демократе као таквог здушно подржавају - написала је Јочић на Фејсбук профилу.

Јочић је и јуче коментарисала премијерски сат, истичући да је Кривокапић лажов и издајник људи са литија. 

Премијерски сат јуче је обиљежила и жустра полемика посланика СДП-а Рашка Kоњевића и Kривокапића, која се касније преселила и на Твитер, а у расправу на друштвеним мрежама укључио се и министар Милојко Спајић.

Kоњевић је, подсјетимо, јуче рекао да је опасна склоност премијера да лако даје изјаву која му потом постаје терет, имајући на уму изјаву Kривокапића да му је пријетило хапшење.

- Поједини ваши министри су мислили да доведу друга на мјесту предсједника Привредне коморе. Врло сте кратко на позицији премијера, али дозволите да можемо у том сегменту мислимо другачије - рекао је Kоњевић.

Премијер је касније њега оптужио да постоје званични писани трагови у којима се види допринос Коњевића да кладионичарске игре буду доступне и у угоститељским објектима, а након тога огласдио се и Спајић који је стао у одбрану Кривокапића. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 04:28