/ foto: lazar ružić
18/11/2022 u 12:34 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Joković: Problem je nepovjerenje, vlast za to nije kriva

Predlagali su pakete koji su se odnosili na to da se izabere dio sudija, istakoa je on

Predsjednik SNP-a Vladimir Joković kazao je nakon današnjeg sastanka predsjednice parlamenta Danijele Đurović sa predstavnicima parlamentarnih partija, u cilju prevazilaženja političke krize u Crnoj Gori, da je problem nepovjerenje.

Đurović: Žalosno što političke partije nisu našle način da idu naprijed

- Problem je nepovjerenje između vlasti i opozicije za koje vlast nije kriva. Neće biti dogovora ako opozicija žmislid a ima većčinu u Ustavnom sudu. Predlagali su pakete koji su se odnosili na to da se izabere dio sudija- istakoa je on.

U Skupštini Crne Gore završen je sastanak predsjednice parlamenta Danijele Đurović sa predstavnicima parlamentarnih partija, u cilju prevazilaženja političke krize u Crnoj Gori. Na sastanaku je bio i predsjednik DPS-a Milo Đukanović. Predsjednica Skupštine Danijela Đurović je nakon sastanka kazala da nije nije postignut dogovor ni po jednom pitanju,

Đurović je kazala da je žalosno što političke partije nijesu uspjele da nađu načina da idu naprijed u pravcu kompromisa i u pravcu rješavanja problematične i vrlo složene društvene krize u kojoj se nalazi Crna Gora.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 14:27