/ Foto: IVAN PETROVIC-IPE
25/01/2022 u 11:05 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Јоковић: Србе интегрисати у све поре живота

Црној Гори је потребна стабилност, економски опоравак, као и добри односи са свима, а посебно са Србијом, казао је Јоковић

Демократска партија социјалиста (ДПС) је протеклих 30 година Србе у Црној Гори држала довољно слабим да никада не могу бити власт, казао је лидер Социјалистичке народне партије (СНП) Владимир Јоковић, додајући да је дошло вријеме да се то драстично промијени, јавља МИНА.

Он је, гостујући на Телевизији Пинк, казао да српски народ треба да се потпуно интегрише у све поре живота.

-Ми нећемо дозволити да Срби у Црној Гори буду изопштени из свих дешавања. Српски народ у Црној Гори треба да се потпуно интегрише у све поре живота- рекао је Јоковић.

Како је навео, Срби треба да буду дипломате и амбасадори, млади да студирају у свим метрополама свијета, "директори, министри и све оно што им припада".

-Ми у СНП-у, уз сво поштовање свих, мислимо да смо превише бесциљно србовали и да је потребна озбиљна стратегија за интеграцију српског народа у све токове живота у Црној Гори- казао је Јоковић.

Он је, како преноси портал Вијести, казао да су потписивањем меморандума са коалицијом Црно на бијело и националним мањинама, те партије приближили грађанским и проевропским партијама и на тај начин, их одвојили од ДПС-а.

-Црној Гори је потребна стабилност, економски опоравак, као и добри односи са свима, а посебно са Србијом-казао је Јоковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 22:08