Vladimir Joković / - FOTO: SNP
15/09/2023 u 17:53 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Joković: Srpska trobojka simbol nesalomivosti srpskog naroda

Ovaj praznik simbolizuje iskonske vrijednosti srpskog naroda, koji se u najtežim trenucima složno i junački borio za slobodu pod zastavom trobojkom, naveo je on

Predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore (SNP) Vladimir Joković, uputio je čestitku predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću kao i svim Srbima širom svijeta, povodom Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave.

- Predsjedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću, kao i svim Srbima širom svijeta, od srca čestitam današnji praznik, Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave. Ovaj praznik simbolizuje iskonske vrijednosti srpskog naroda, koji se u najtežim trenucima složno i junački borio za slobodu pod zastavom trobojkom, naveo je Joković.

On je dodao da je sprska trobojka bila i ostala simbol nesalomivosti srpskog naroda.

- Koju su, kao amanet, preci ostavili svojim potomcima, da nikad ne zaborave ko su i šta su, i da znaju da sloboda srpskog naroda nema cijenu. U to ime, još jednom čestitam ovaj veliki praznik sa željom da svi Srbi zajednički nastave da njeguju tradicionalne vrijednosti, bez obzira gdje žive, naveo je lider SNP-a.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 21:23