фото: СНП / - фото: СНП
13/11/2021 u 22:10 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Јоковић: Велика штета за Момира Булатовића што није дочекао промјене у ЦГ

Он је рекао новинарима да се Булатовић борио за што ближу сарадњу свих држава у којима живе Срби на Балкану

Делегација Социјалистичке народне партије, предвођена предсједником Владимиром Јоковићем, присуствовала је прослави Дана ослобођења Требиња, као и свечаној сједници Скупштине општине Требиње на којој су одборници једногласном одлуком постхумно прогласили за почасног грађанина овог херцеговачког града оснивача СНП ЦГ Момира  Булатовића.

Делегација је положила вијенац на споменик ослободиоцима Требиња и састала се са градоначелником Мирком Ћурићем и потпредсједницима општине Требиње, као и са представницима других херцеговачких општина.

Владимир Јоковић је рекао новинарима да се Булатовић борио за што ближу сарадњу свих држава у којима живе Срби на Балкану.

Према његовим ријечима, Булатовић је заслужио ово признање јер је као велики патриота учинио све што је могао у најтежим тренуцима када се стварала Република Српска и као дипломата и државник бранио српски народ у Херцеговини и целој бившој Југославији.

 - Велика штета за Момира Булатовића је што је јако рано преминуо и није дочекао промјене у Црној Гори -  истакао је Јоковић новинарима.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 03:06