/ - НИКОЛА ЈОВАНОВИЋ
08/01/2022 u 14:26 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Јовановић: Вуковићу, криминални тајфун ДПС је уништио Будву и ЦГ

Штета што се није јавио да га угостимо и да му покажемо како изгледа криминални тајфун који је Будву, завио у економско црнило од преко 100 милиона дуга, навео је он

Никола Јовановић, шеф кабинета предсједника Општине Будва, казао је да мора признати да је обрадовала чињеница да је одлазећи градоначелник Подгорице Иван Вуковић два дана провео у Будви.

- Штета што се није јавио да га угостимо и да му покажемо како изгледа криминални тајфун звани ДПС који је Будву, метрополу туризма током своје власти бацио на кољена и завио у економско црнило од преко 100 милиона дуга.  Такође смо могли да му покажемо како се воде градске финансије и реализују капиталне инвестиције упркос свим проблемима са којима се суочавамо током посљедњих неколико година и како поштена и одговорна власт за 5 година може да врати 40 милиона туђе дуга који су направили његови партијски другови поткрадајући буџет грађана. Требао је Вуковић да дође и да поразговара са жртвама ''хероја прољећа'' који су насилно и уз помоћ полицијских снага у јуну 2020.године насилно преузели управљање градом вршећи државни удар али и да му црно на бијело покажемо изборне резултате криминалне групе коју безуспјешно ових дана покушава да прешминка како би јој увећао коалициони капацитет- навео је Јовановић.

Како је саопштио, "можда је требао да дође најављен па да размијенимо искуства, ево нас на примјер занима како му је успјело да широке булеваре Подгорице претвори у једва проходне саобраћајнице".

-За то заиста треба имати посебан таленат. Или да нам објасни како је поред свих шминкања Главног града, једно од најважнијих питања – питање канализационе мреже оставио нетакнутим? Ваљда зато што фасаде сви виде, а септичке јаме само они који уз помоћ камиона Водовода плаћају да би се оне испразниле- саопштио је он, поред остлог.

Сигуран jе, како наводи, да ће Вуковић бити стечајно лидер опозиционог ДПС, и да ми стаж који буде стицао као опозиционар може бити само на корист.

- Зато се сљедећи пут фино, мушки јавите, немојте се крити по ћошкова не приличи вам и мало је биједно на овај начин злоупотребљавати боравак за јефтине политичке тwиттер памфлете. Потпуно је јасно да ми се привиђају тајфуни јер осјећа онај који ће га одувати у неповрат а који долази на прољеће. Након тријумфалне побједе која нам слиједи у Подгорици ваш ДПС, ваш лидер а и ви моћи ћете да твитујете до миле воље лишени сваке политичке тежине. Што се Будве тиче нисте ни достојни да коментаришете стање у граду јер припадате криминалној групи која је опустошила овај град и да имате имало стида и морала погнуте главе би пролазили. А о извињењу грађањима за све лоше што сте урадили да не и говоримо јер то ипак залази у домен морала и етике које у ДПС-у никада није ни било - Никола Јовановић, шеф кабинета предсједника Општине Будва- истакао је он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 19:37