/ Портал Дан
22/03/2022 u 11:30 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кабинет премијера: Лидери ДФ-а и СНП-а, преко Абазовића, могу утицати на министра Радуловића

Довољно је да Мандић упути свог коалиционог партнера Јоковића да је министар вањских послова под потпуном контролом коалиционог партнера СНП-а и неуставног мандатара Абазовића

Сходно ставу министра Ђорђа Радуловића да питање права гласа држављана Србије у Црној Гори третира као техничку одлуку, без потребе заказивања сједнице Владе, јасно је ко стоји иза одлуке МВП-а, саопштено је из Кабинета премијера.

- Лидери ДФ-а и СНП-а могу да ријеше сваки проблем у домену МВП-а, ако заиста то желе. Довољно је да господин Мандић упути свог коалиционог партнера Јоковића, кога доживљава "поштеним човјеком који никада неће издати", да је министар Радуловић под потпуном контролом коалиционог партнера СНП-а и неуставног мандатара Абазовића. Дакле, све је у домену воље лидера ДФ-а, СНП-а и УРА, да министар Радуловић ријеши проблем, уколико им коалициони партнери из ДПС-а то дозволе - наводи се у саопштењу.

Истичу да се надају да неће све остати на јефтиној подметачини лидера ДФ-а, "као што је то био случај са непостојећом одлуком да премијер шаље нашу војску у Украјину".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 04:45