/ - DUSAN DRAGOVIC
09/06/2023 u 15:49 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Kabinet premijera: SDT da u najkraćem roku formira predmet i ispita navode Milovića

Milović je podnio kirivičnu prijavu protiv Abazovića i Adžića i, kako je kazao, povezanih lica zbog sumnje da su zloupotrijebili službeni položaj i stvorili organizovanu kriminalnu grupu koja je imala za cilj da utiče na izborni proces

Nakon što je funkcioner Pokreta Evropa sad (PES) Andrej Milović saopštio da je Specijalnom državnom tužilaštvu (SDT) podnio krivičnu prijavu protiv premijera Dritana Abazovića i ministra unutrašnjih poslova Filipa Adžića, reagovali su iz Kabineta premijera.

- U vezi sa krivičnom prijavom koja je podnijeta protiv predsjednika Vlade Dritana Abazović o tzv. “aferi Spajić - Do Kvon” pozivamo SDT da u najkraćem mogućem roku formira predmet i ispita navode iz iste. Kao i u dosadašnjim slučajevima kada su protiv gospodina Abazovića slične krivične prijave podnosili Raško Konjević i Veselin Pejović, a privatne tužbe Zoran Lazović i Ranko Ubović, smatramo da bi i po krivičnoj prijavi Andreja Milovića nadležni organi trebalo da postupaju blagovremeno i profesionalno, radi utvrđivanja svih činjenica od značaja - saopšteno je iz Kabineta premijera.

Podsjećamo, Milović je podnio kirivičnu prijavu protiv Abazovića i Adžića i, kako je kazao, povezanih lica zbog sumnje da su zloupotrijebili službeni položaj i stvorili organizovanu kriminalnu grupu koja je imala za cilj da utiče na izborni proces i kompromituje lidera PES-a Milojka Spajića.

Milović podnio SDT krivične prijave protiv Abazovića i Adžića

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 20:33