/ - FOTO: VLADA
30/06/2023 u 14:25 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Kadrovska pitanja sa 59. sjednice Vlade: Radulović više neće biti Abazovićev savjetnik

Rješenje o prestanku mandata generalnog direktora Direktorata za međunarodnu saradnju, evropske integracije i EU fondove u Ministarstvu prosvjete Gorana Drobnjaka

Vlada Crne Gore je, na danas održanoj 59. sjednici kojom je predsjedavao premijer dr Dritan Abazović, razmotrila više kadrovskih pitanja. U tom kontekstu, Vlada je donijela:

Rješenje o prestanku mandata generalnog direktora Direktorata za međunarodnu saradnju, evropske integracije i EU fondove u Ministarstvu prosvjete Gorana Drobnjaka.

Donijeto je i rješenje o postavljenju Macieja Cervinskog za počasnog konzula Crne Gore u Gdanjsku – Republika Poljska, sa nadležnošću za Pomorsko vojvodstvo.

Takođe, Vlada je donijela i rješenje o prestanku mandata savjetnika predsjednika Vlade Crne Gore Đorđa Radulovića, rješenje o prestanku vršenja dužnosti v.d. pomoćnice direktora Uprave prihoda i carina Vesne Brajović i rješenje o prestanku vršenja dužnosti v.d. pomoćnice direktora Uprave prihoda i carina Jelene Đukić,

Vlada je donijela i rješnje o prestanku vršenja dužnosti v.d. pomoćnice direktora Uprave prihoda i carina Biljane Jelić,

Donijeta su i rješenja o prestanku vršenja dužnosti v.d. pomoćnice direktora Uprave prihoda i carina Tatjane Vujisić, o prestanku vršenja dužnosti v.d. pomoćnika direktora Uprave prihoda i carina Bojana Andrejevića i o prestanku vršenja dužnosti v.d. pomoćnika direktora Uprave prihoda i carina Jaha Demića-

Vlada je donijela i rješenje o prestanku vršenja dužnosti v.d. pomoćnika direktora Uprave prihoda i carina Gojka Kalezića, Vesna Brajović je rješenjwm Vlade postavljena za vršiteljku dužnosti pomoćnice direktora Uprave prihoda i carina.

Vlada je donijela i rješenje o određivanju Jelene Đukić za vršiteljku dužnosti pomoćnice direktora Uprave prihoda i carina, rješenje o određivanju Biljane Jelić za vršiteljku dužnosti pomoćnice direktora Uprave prihoda i carina i rješenje o određivanju Tatjane Vujisić za vršiteljku dužnosti pomoćnice direktora Uprave prihoda i carina.

Donijeto je i rješenje o određivanju Roberta Rajkovića za vršioca dužnosti pomoćnika direktora Uprave prihoda i carina, rješenje o određivanju Jaha Demića za vršioca dužnosti pomoćnika direktora Uprave prihoda i carina i rješenje o određivanju Bojana Andrejevića za vršioca dužnosti pomoćnika direktora Uprave prihoda i carina.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 10:48