/ - Слађана Калуђеровић
13/10/2021 u 10:45 h
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Калуђеровић: Вуковић у улози неустрашивог вође и жртве, а ниједна му не пристаје

Ако је страх од губитка позиције - оправдан је, јер на челу Главног града више неће бити, навела је она

Предсједница ОО СНП Голубовци, Слађана Калуђеровић, казала је да "одлазећи градоначелник Подгорице Иван Вуковић би коначно требало да преломи коју улогу у сусрет изборима жели да игра.

- Тако имамо Вуковића у улози жртве и Вуковића у улози неустрашивог вође, а ниједна му од те двије не пристаје. Па имамо Вуковића у улози подгоричке комитске звијезде која брани право групе грађана на изражавање протеста паљењем гума и насртајима на полицију, а онда и у улози шерифа који Зећанима поручује да им је узалуд и шаторе да простру, биће како он каже, тј. колектор ће се изградити на планираном мјесту у Ботуну- навела је она.

Како каже, такву врсту комуникације му савјетује да упражњава у партијским одајама, јер то код грађана Зете не пролази.

- И да, рекли смо му да ће грађани Ботуна бити на слободи, као што и јесу, а да се он запита гдје ће бити након избора. Пошто је осјетио страх због ове реченице, осјећам обавезу да му појасним.  Ако је страх од губитка позиције - оправдан је, јер на челу Главног града више неће бити. Ако је, пак, страх од промјене мјеста пребивалишта у случају да је прекршио неки закон, и то је оправдано. То су оквири у којима може да схвати нашу поруку, јер се СНП са својим политичким противницима обрачунава искључиво политички- поручила је Калуђеровић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 13:06