Никола Кажић / - Демократе
14/09/2021 u 22:57 h
Дан порталДан портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кажић: Све се мијења, само ДПС остаје партија криминалаца и превараната

Па ви сте и малоj дjеци крали дjечиjе додатке и основцима бесплатне уџбенике, да би намирили своjе полтроне становима, дневницама, путовањима, кредитима, казао је Никола Кажић

Све се миjења, само Демократска партиjа социjалиста Мила и Аца Ђукановића остаjе партиjа криминалаца и превараната, казао jе Никола Кажић, одборник Демократа у Скупштини Главног града.

– Више доказаних, и то по сопственом признаwу, криминалних група jе изродио ДПС него Сицилиjа у своjоj историjи. Сву сиротиwу Црне Горе покушали да ставе у џеп. Бестидно. Све се миjеwа, само Милов и Ацов ДПС остаjе квазипартиjа радикалног, пећинског национал-шовинизма. Ништа им ниjе свето, само да покушаjу да сачуваjу лоповлуком отети новац. Ма, да запале Црну Гору, само да спасите опљачкано. Али нема трика да успиjете – поручио је Кажић.

Он је истакао и да се све миjења, само Милов и Ацов ДПС остаjе дружина кукавица.

– Па ви сте и малоj дjеци крали дjечиjе додатке и основцима бесплатне уџбенике, да би намирили своjе полтроне становима, дневницама, путовањима, кредитима. Ниjе вам било довољно што сте им опљачкали генерациjе родитеља. Биjедно и кукавички – наводи Кажић.

Он је истакао и да се све миjења, само Милов и Ацов ДПС остаjе тужна скупина шовинистичких, мрзитељских примитиваца.

– Погледаjте само синмак вашег одборника из Бара. У нормалноj партиjи због тога би у првих сат времена било макар десет оставки и педесет извињења, али умjесто тога, ви неком простипате причу у моралу. Лицемjери – поручује Кажић.

Кажић истиче да се све миjења, само Милов и Ацов ДПС остаjе разбоjничка дружина насилника.

– Више сте насиља починили, више крви пролили и више породица унесрећили него иjедан jужноамерички картел. То jе ваша мjера, то jе ваша филозофиjа. Картел. Али Милов и Ацов ДПС наjвише боли баш ово, све се миjења. Е ту jе ваш проблем, што смо вас помели, упркос свим уцjенама, милионима, фантомским гласовима, преварама, приjетњама, насиљу. Помели, да се никад више не опоравите. Разбили, да се никад више не саставите – истакао је Кажић.

Он је поручио да све што jе остало ДПС-у jесте да очаjни играју ово ругло коjе по Црноj Гори покушавају да чине са тензиjама и сукобима.

– Али и то само jош мало. Jер све се миjења, па Црна Гора више ниjе ваша прћиjа, нити црногорски народ ваш талац. Сад ћете да упознате правну државу. Свак ко jе и наjмање згриjешио према Уставу, законима и грађанима ове земље. Jер ни тренутка не сметните с ума следеће, све се миjења, па гледаjте како бивше осионе кабадахиjе и таjкуни Миловог и Ацовог ДПС-а постаjу свjедоци сарадници. Знате ви одлично шта се дешава, и колико вас већ планира договор с новим тужилаштвом. Jер за вас се све промиjенило. Неповратно – закључио је Кажић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 11:16