Јелена и Здравко Кривокапић / - стандард.ме
03/02/2022 u 13:48 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кћерка Здравка Кривокапића администратор Владине вајбер групе

Вајбер група је основана како би грађани правовремено добијали информације од Владе о свим активностима извршне власти и има преко 13.000 чланова

Да се у Црној Гори врло често мијешају приватни и службени послови, па и у највишим државним институцијама, показује чињеница да је ћерка премијера Здравка Кривокапића Јелена Кривокапић администратор вајбер групе Владе.

image

Администратор Јелена Кривокапић

- Принтскрин

Вајбер група је основана како би грађани правовремено добијали информације од Владе о свим активностима извршне власти и има преко 13.000 чланова. Остало је нејасно зашто је кћерка премијера Кривокапића администратор ове групе и зашто покрива ово, за грађжане, прилично значајно мјесто, и ко јој је дозволио да администрира вајбером извршне власти Црне Горе.

image

Администратор Јелена Кривокапић

- Принтскрин

Ово није први пут да у јавност изађу информације о мијешању Јелене Кривокапић у државне послове. Подсјетимо власник болнице у Мељинама Душко Кнежевић је, током видео укључења у програм РТЦГ, казао како је о ситуацији у тој установи разговарао са – ћерком премијера Здравка Кривокапића.

Упитан да ли је о проблемима у којима се налази поменута болница говорио са премијером Кривокапићем, он је одговорио одрично.

- Са премијером нисам, разговарао сам са његовом ћерком Јеленом, пошто је премијер овластио ћерку да прича о овој теми са мном, пошто је она експерт у тој области”, поручио је, између осталог Кнежевић, гостујући у емисији “Актуелно” на РТЦГ.

Ћерка премијера била је укључена у кампању листе “Не дамо Мојковац” уочи локалних избора у овом граду на којим су освојили 6.38 одсто гласова, а помиње се као преговарач у име премијера у бројним политичким контактима и безбједоносним подухватима.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 01:23