Milan Knežević / Foto: LAZAR RUZIC
19/11/2022 u 18:16 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кnežević: Duško Кnežević da se brani sa slobode, ništa nije grđi od Vesne Medenice

Knežević treba da dođe u Crnu Goru i da dobije status svjedoka saradnika, tvrdi jedan od lidera DF-a

Jedan od čelnika Demokratskog fronta i predsjednik Odbora za bezbjednost i odbranu Milan Кnežević kazao je da predsjednik Atlas grupe Duško Кnežević treba da dođe u Crnu Goru i da dobije status svjedoka saradnika.

Knežević je naveo da Knežević treba i da dobije garancije da se brani sa slobode. 

Gostujući u emisiji “Neki to vole vruće”, autorke Irene Tatar na TV Adria, Knežević je podsjetio da je DF tražio parlamentarnu istragu povodom tvrdnji Kneževića da ga je svojevremeno reketirao predsjednik Crne Gore Milo Đukanović. 

- Evo, brani se sa slobode Vesna Medenica, brani se sa slobode Petar Lazović, brane se sa slobode svi ovi koji su uhapšeni kao velike ribe, a pušteni su poslije mjesec dana ili poslije dva mjeseca. Nije ni Duško Кnežević, narodski rečeno, grđi od njih- kazao je Knežević. 

Ponovio je da je DF tražio parlamentarnu istragu i promjenu Zakona o parlamentarnoj istrazi, ali da tada nisu imali podršku tadašnje parlamentarne većine.

- Mi smo pokretali inicijative da se formira anketni odbor. Demokratski front je spreman sjutra da pokrene inicijativu o formiranju anketnog odbora, ako će se obezbijediti podrška 41 poslanika, da se istraže navodi i tvrdnje Duška Кneževića, isto i za slučaj Možure- zaključio je Knežević. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 16:05