Милан Кнежевић / - ДНП
06/02/2022 u 11:11 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кнежевић: Глас народа је и глас Бога, тек нас чекају Филип, Дејан, Далила

Према његовим ријечима Демократски фронт као највећи, најјачи и најозбиљнији субјекат има и највећу одговорност

Предсједник Демократске народне партије и један од лидера Демократског фронта Милан Кнежевић за портал Адриа каже да парламентарна већина мора почети разговоре колико данас.

 - И у понедјељак морамо имати јасне ставове јер нас очекују озбиљне теме које би могле да поремете евентуални договор, а тиче се смјене Алексе Бечића, предсједника Скупштине. Уколико нам је стало до реализације изборне воље онда морамо показати мудрост и озбиљност и заједнички доћи до договора - рекао је Кнежевић. 

Према његовим ријечима Демократски фронт као највећи, најјачи и најозбиљнији субјекат има и највећу одговорност.

"Ми смо спремни на највеће жртве али нисмо спремни на уцјењивања и условљавања. Превише случајност има у Црној Гори, Републици Српској, ако хоћете и Републици Србији, а односи се на међународне поруке које иду у правцу да Срби не могу бити доносиоци одлука нити носиоци извршне власти", истиче он. 

Ипак, очекује да ће се народ одупријети таквим притисцима.

- Ако буде потребно да и кроз видове политичког организовања испоштујемо демократске стандарде. Оно што је глас народа то је и глас Бога. Комшија је добро информисан. Мислим да нас тек чека Филип, Дејан, Далила... Можда се појави и неко четврти - закључио је Кнежевић. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

03. maj 2024 12:51