/ ANDRIJA MANDIC I MILAN KNEZEVIC - LAZAR RUZIC
01/08/2021 u 15:04 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кнежевић: Једини гријех Булатовића је то што је био Андријин адовокат

Неким другим кандидатима грађење каријере за вријеме Ђукановића и Марковића донијело је по “пет бамбија“ и ваучер за све будуће тужилачке семинаре од Милочера до Копаоника,казао је Кнежевић

Оно што свакако нећемо прихватити јесте да нам Демократе њихове предлоге представе као наше и још нас оптуже за политизацију у случају Николе Булатовића, казао је један од лидера Демократског фронта Милан Кнежевић.

Како је објављено на Фејсбук страници Демократског фронта Кнежевић је казао и да је изгледа једини гријех Николе Булатовића то што је био адвокат Андрије Мандића у монтираном судском процесу познатом као државни удар.

–  Неким другим кандидатима грађење каријере за вријеме Ђукановића и Марковића донијело је по “пет бамбија“ и ваучер за све будуће тужилачке семинаре од Милочера до Копаоника – казао је је један од лидера Демократског фронта.

Још нећу да вјерујем да би Никола Булатовић био прихватљив за Демократе да смо Андрија Мандић и ја завршили у затвору, јер би се изгледа једино тако по њиховим мјерилима доказао да је нестраначки кандидат, закључио је Кнежевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 13:46