Милан Кнежевић
18/08/2021 u 18:14 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кнежевић: Кривокапић да открије информације о тајном лету Ђукановића за Париз 2020. године

Демократски фронт се залаже за тоталну демонтажу тоталитарног система који је бивши режим креирао

Предјседник Одбора за безбједност и одбрану и један од лидера Демократског фронта Милан Кнежевић данас је обновио иницијативу према предсједнику Владе Здравку Кривокапићу за уклањање степена тајности ‘’ИНТЕРНО’’ за податке који су садржани у Упутству о условима и начину коришћења авиона којим располаже Генерални секретаријат Владе Црне Горе везану за детаље коришћења службеног авиона у приватне сврхе предсједника државе Мила Ђукановићанкоју је упутио 04. фебруара ове године, а на коју није добио одговор.

-Демократски фронт се залаже за тоталну демонтажу тоталитарног система који је бивши режим креирао, па сматрамо да је ово једна од веома важних информација коју морамо подијелити са грађанима Црне Горе, јер је овај пут коштао пореске обвезнике отприлике око 20 хиљада еура-саопштено је из ДФ-а.

Додају да Управни суд је на усменој расправи 02. јула 2021. године донио пресуду да се поништава рјешење Генералног секретаријата Владе Црне Горе УП 5/20 од 28. јануара 2020. године, па самим тим сматрамо да Здравко Кривокапић мора у што краћем року  скинути ознаку тајности и открити који је био циљ посјете Паризу, предсједника државе Мила Ђукановића, који покушава на све могуће начине да сакрије.

-Управо избјегавања откривања ове информације Влада Здравка Кривокапића још једном потврђује да нема петље и храбрости да крене у демонтажу тоталитарног Система који је креирао Ђукановић-наводе они.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

<p>Ilustracija</p>

MUP otvorio e-mail adresu za slanje upita i prigovora povodom lokalnih izbora u Budvi i Andrijevici Uoči izbora za odbornike u Skupštini opštine Budva, koji će se održati 26. maja 2024. godine, kao i izbora za odbornike u Skupštini opštine Andrijevica, koji će se održati 2. juna 2024. godine, Ministarstvo unutrašnjih poslova otvorilo je novu e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

25. april 2024 17:23