Кнежевић и Катнић
07/06/2021 u 17:56 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кнежевић поручио Катнићу: Узвратићемо сто пута бруталније, до сад смо му чували ђецу, он није наше фамилије

Јер не би добро било да ми помињемо чланове његове фамилије, јер не знам у шта би се завршила ова расправа, казао је он

У Скупштини Црне Горе, посланици су наставили су четвру сједницу Првог редовног засиjедања у 2021. години – петнаести дан. Дневни ред чине тачке: годишњи извјештај о раду Судског савјета и укупном стању у судству за 2019. и 2020. годину и годишњи извјештај о раду Тужилачког савјета и Државног тужилаштва за 2019. и 2020. годину.

Њу је обиљежила и кратка расправа између посланика Милана Кнежевића и специјалног државно тужиоца Миливоја Катнића.

Наиме, Катнић је у излагању споемнуо сина посланика Славена Радуновића, говорећи о једном тужилачком процесу .На то је бурно реаговао  Милан Кнежевић.

-Сматрам да је помињање чланова породице, као што је поменуо сина колеге Славена Радуновића, непримјерено, непоштено и мучки и ја очекујем од вас да ви опоменете Миливоја Катнића. Јер не би добро било да ми помињемо чланове његове фамилије, јер  не знам у шта би се завршила ова расправа. Дакле, ја могу да истрпим много чега, али помињање чланова породице у овом тренутку сматрам као један непристојан и примитиван приступ господина Катнића. И сигурни будите, да ћемо му узвратити сто пута бруталније, до сад смо му чували ђецу. До сад смо му чували ђецу, а он није наше фамилије- казао је Кнежевић.

Алекса Бечић, предсједник Скупштине, је казао да је Катнић споменуо сина од Радуновића не у приватном контексту него у конкрентом предметном случају.

-Мој син је оптужен да је прао новац за једну криминалну организацију. Вјештак је утвридо да је мој син упалтио новац на свој текући рачун и потрошио га уобичајно. Три године сједи на оптуженичкој клупи, то се зове злоупотреба- прокоментарисао је Славен Радуновић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 12:03