Milan Knežević / - MILAN KNEžEVIć
21/05/2023 u 22:45 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Knežević posjetio manastir Kom: Možda smo mali brojem i teritorijom, ali smo jaki duhom i vjerom

Manastir je najljepše duhovno mjesto gdje čovjek treba da dobije onu energiju i snagu za sve izazove koji su pred njim - dodao je on

Nosilac liste “Za budućnost Crne Gore” Milan Knežević obišao je manastir Kom i poručio da ono što je građeno 30. avgusta narodnom voljom niko neće devalvirati, te dodao da smo jaki duhom i vjerom iako smo mali brojem i teritorijom.

 - Manastir čiji su zadužbinari Crnojevići u kojem je Njegoš rukopoložen za arhimandrita, u kojem je bilo sjedište Zetske mitropolije, najljepše je duhovno mjesto gdje čovjek treba da dobije onu energiju i snagu za sve izazove koji su pred njim. Da čuvamo sve ono što nam je Bog podario i što su nam ostavili naši preci i da budemo isključivo svoji. Iako nije prilično govoriti o politici u manastiru, želi da pošalje poruku da ni po koju cijenu nećemo dozvoliti da ono što je građeno narodnom voljom 30. avgusta, da tu narodnu volju, neko sa strane, neke ambasade i neki međunarodni faktori pokušaju devalvirati i predstaviti da je narodna volja ono što je u njihovim glavama. Jer, možda smo mali brojem i teritorijom, ali smo jaki duhom i vjerom, da se nikom na ovom zemaljskom šaru ne bi pomjerili - istakao je on prilikom posjete.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 13:34